پشت‌پرده عجیب تخفیف‌های شگفت‌انگیز مکمل‌ها در داروخانه‌‌ها صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

روش تهبه کتلت بادمجان

  • کد خبر: ۵۷۲۷۳
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
روش تهبه کتلت بادمجان
اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید. از کتلت بادمجان می‌توان برای پیش غذا یا حتی وعده شام استفاده کرد.

مناسب برای
٨ نفر

زمان برای پخت
٣٠ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۳۰۰ تومان

مواد موردنیاز برای تهیه کتلت بادمجان

  • بادمجان   ۳ عدد
  • نان تست   ۶ عدد
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • شیر   ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک   به میزان لازم
  • فلفل و پودر سیر   به  دلخواه

 

روش تهیه کتلت بادمجان



لبه نان‌های تست را جدا و نان‌ها را خرد کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید تا خمیر شود.

 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را با قدری روغن سرخ کنید و اجازه بدهید سرد شوند.
 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌های سردشده را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید. سپس تخم مرغ و قدری نمک و فلفل و پودرسیر -اگر دوست داشتید- به آن بیفزایید. مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و یکنواخت ایجاد شود.
 
کتلت بادمجان
 

دستتان را خیس کند و قدری از خمیر را بردارید و به صورت کتلت درآورید. سپس آن‌ها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.

کتلت بادمجان
 
نکته: اگر پس از اضافه کردن همه مواد، خمیرتان هنوز شل بود، قدری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. فقط مراقب باشید زیاد نریزید، چون خمیر کتلت خشک خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->